
Tiistaina heräsimme Mustakarin satamassa kuumaan aamuun. Kävimme veneen perästä aamu-uinnilla. Venenaapuri oli samoissa puuhissa.
Söimme aamiaisen ja pyöräilimme mummolaan. Pyyhkeet, uikkarit ja lapset autoon sullottuamme suunnistimme Hällotiin, Keski-Pohjanmaan Journalistien mökkiin.
Päivä kului uiden, saunoen, kalastaen ja grillaillen. Rosa oli päivän kalastusmestari. Mato-onkeen tarttui ainakin pari ahventa, yksi siika ja iso särki.

Mummo, pappa ja Leena kävivät tyhjentämässä lähimetsät mustikoista.
Illalla palasimme veneelle. Kävimme illastamassa Mustakarin kesäravintolassa. Lapset söivät lihapulla- ja lohiannoksensa viimeistä murua myöten. Jälkiruuaksi meni kolme palloa jäätelöä ja kaksi palloa kermavaahtoa. Kippari söi ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä lohta pestokastikkeella. Bloginpitäjän maistuvassa annoksessa oli siikaa, konjakkiperunamuusia ja tankoparsaa. Annokset tarjoiltiin kivalta lautaselta, ne oli hyvin aseteltu ja maussakaan ei ollut valittamista.

Casperosan miehistö suosittelee Mustakarin kesäravintolaa lämpimästi! Sen taustalta löytyy S-ryhmä. Kokkolassa toimiva hotelli Kaarlenhovi on vuokrannut Gamlakarlebys Segelföreningiltä ravintolaoikeudet kesän ajaksi.
www.hotelkaarle.fi
www.visitkokkola.fi
www.kokkola.fi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti