perjantai 23. toukokuuta 2014

Uusi kesä edessä

Casperosa melkein vedessä.
Kesä 2014 odottaa uusia seikkailuja!
Viime kesänä vietimme veneessä neljä viikkoa. Tänä vuonna paljon vähemmän. Kipparilla on lomaa vain vähän, amiraalilla vielä vähemmän.
Lisäksi perheen teinit (14v ja 13v) ovat ilmoittaneet, ettei heitä tarvitse odottaa veneen vangeiksi tänä vuonna. Viime kesä oli kuulema tarpeeksi kamala.

No, Casperosa on joka tapauksessa laskettu/nostettu veteen Kellon Kiviniemessä. Siellä se lilluu tutulla laituripaikalla vielä ilman mastoa.
Kippari on puunannut ja lakannut veneestä jos mitä. Talven aikana uutta lakkapintaa saivat luukut, nyt vuorossa on istumalaatikko. Uhkasipa käydä lakkapensselin kanssa myös keittiön puupintojen kimppuun.

Yksi suunta kesän aikana on kuitenkin jo selvillä: Casperosa käy kurkkaamassa entisen kotisatamansa Kemin uusia palveluja.
Kemin satama on valittu tänä vuonna Vuoden vierasvenesatamaksi. Emme ihmettele nimitystä lainkaan, Kemin palvelut ja näkymät ovat aivan omaa luokkaansa Perämerellä.
Sisäsatamassa on kaksi pursiseuraa, kaksi ravintolaa sekä terasseja, risteilyveneitä, rantaravintoloita ja minigolfalue.

Ei kommentteja: